nlc.hu
Sztárok
Vilmos hercegnek az unokatestvérei segítettek

Összetartó család! Látványosan támogatták Vilmos herceget az unokatestvérei

II. Erzsébet temetése óta nem láttunk ilyen összefogást az unokatestvérek között.
Vilmos herceg

Csak néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy III. Károly király Beatrix hercegnőre és Eugénia hercegnőre támaszkodna a nyári programsorozatok kapcsán. Ahogyan akkor a palota egyik forrása nyilatkozta, “a király pontosan tudja, hogy a családnak szüksége van a ragyogásra.” 

Május 21-én pedig fogadást tartottak a Buckingham-palotában, ahol Vilmosnak és Katalinnak kellett volna fogadnia a látványos tömeget. Mivel a walesi hercegné továbbra is gyógyul a rákból, a hercegnek a következő rokonok siettek a segítségére:

  • Zara Tindall (Anna királyi hercegnő lánya, II. Erzsébet unokája)
  • Mike Tindall (Zara férje)
  • Peter Phillips (Anna királyi hercegnő fia, II. Erzsébet unokája)
  • Beatrix hercegnő (András herceg lánya, II. Erzsébet unokája)
  • Eugénia hercegnő (András herceg lánya, II. Erzsébet unokája)

De említsük meg Gloucester hercegét és hercegnőjét, akik szintén ott voltak a fogadáson, és akik 50 éve dolgozó tagjai a királyi családnak!

Ez egyébként nem jelenti azt, hogy az immár államtanácsos Beatrix, állandóan szerepel majd nyilvános eseményeken. Az azonban biztos, hogy unokatestvéreire igenis számíthat Vilmos, ezekben a kicsit sem könnyű időkben.

Zara Tindall
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top