nlc.hu
Aktuális

Elkészült Vilmos herceg családi fotója karácsonyra

Olyan gyorsan felnőnek – Vilmos hercegék megosztották a legújabb karácsonyi családi fotót

Ezúttal egy fekete-fehér képre esett a választás.

Már hagyomány, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné minden karácsony előtt közzéteszi kedvenc családi fotóját.

Idén sincs ez másként, egy-fekete fehér fotót osztottak meg a családjukról, ami ezúttal nem a szabadban készült, és egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nagyot nőttek gyermekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg.

Összehasonlításképpen megosztjuk a tavalyi képet is. 

György herceg, aki jelenleg apja után a második a brit trónöröklési rendben, idén nyáron múlt tízéves, Sarolta hercegnő májusban múlt nyolcéves, öccsük, Lajos pedig idén ötéves lett.

A házaspár legkisebb gyermeke rendszeresen ellopja a showt a nyilvános eseményeken. Legutóbb a Westminster apátságban rendezett karácsonyi koncerten huncutkodott.

Mint a hvg.hu írja, Katalin walesi hercegnőt, aki 2021-ben indította útjára az apátságban tartott karácsonyi koncerteket, elkísérte a férje, Vilmos herceg, és a három gyerekük is. Lajos herceg a koncert után már nem bírt magával, és a kis mókamester egy nagy levegővel elfújta a nővére, Sarolta gyertyáját.

Lajos herceg elfújja Sarolta hercegnő gyertyáját

Fotó: Chris Jackson / POOL / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top