nlc.hu
Trend

Katy Perry a Tente magyar márkánál vett gyerekruhákat

Ez a magyar márka varrt Katy Perry kislányának ruhákat, neked is ismerős lehet a neve

Katy Perry és Orlando Bloom komplett ruhakollekcióhoz kért fel egy magyar kézműves márkát, kislányuk számára.

Sztárokat öltöztetni mindig óriási dolog egy márka számára, annak pedig van egy különlegesen személyes oldala is, ha az adott híresség a gyereke számára rendel öltözéket. Ez történt egy magyar gyerekruhamárkával, amit nem más, mint Katy Perry és Orlando Bloom bízott meg egy kapszulakollekció elkészítésével kislányuk, Daisy számára.

katy perry és orlando bloom

Fotó: Getty Images

Arra már korábban is volt példa, hogy Katy Perry magyar márka ruháját viselte, nemrég például Nanushkában fotózták egy rendezvényen, és korábbi, budapesti tartózkodásuk idején számos hír felröppent róla, mennyire jól érzik magukat fővárosunkban. Most úgy tűnik, az énekesnő a család legkisebb tagjára, a kétéves Daisyre is kiterjeszti a magyar divat iránti rajongását, ugyanis nemrég a Tente babaruhamárkától egy teljes ruhakollekciót rendelt számára.

A hírt a márka tette közzé Instagra oldalán, mit írták, „Még mindig hihetetlen számunkra, hogy leírjuk a nevüket… Lehetőséget kaptunk egy kapszulakollekció készítésére Katy Perry és  Orlando Bloom csodálatos kislánya, Daisy számára, amelynek minden darabját Katy maga választotta ki. Katy azt mondta, ezek a leggyönyörűbb, legszebben elkészített ruhák, amiket valaha látott.”

Ezeket a gyerekruhákat rendelte Katy Perry és Orlando Bloom
Megnézem
Összes kép (7)

A kollekcióban letisztult, igazi kislányos ruhácskák vannak, pasztell és bézs színekben, kedves mintákkal, hímzésekkel. A sztárházaspár kislányuk születése óta nagyon figyel rá, hogy Daisyről ne készüljenek lesifotók, és sajtónyilvános eseményekre sem cipelik magukkal a csöppséget, így jó eséllyel azt nem fogjuk látni, miként fest a kislány a Tente ruhákban. Ám amilyen szépek lettek, biztosra vehetjük, hogy szuper cuki lesz bennük, és ki tudja, rajtuk keresztül még melyik sztárpár kap kedvet hozzá, hogy hasonló gyerekruhákat rendeljen a magyar márkától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top