nlc.hu
Gasztro

Michelin-csillagos budapesti étteremben ünnepelt Katy Perry és Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom úgy nyilatkozott a budapesti étteremről, amire minden vendéglátó vágyik

Budapesti Michelin-csillagos étteremben ünnepelte Orlando Bloom felesége, Katy Perry születésnapját, akik a magyar étteremtulajdonos elmondása szerint nem átlagos vendégek voltak.
Hlatky-Schlichter Hubert, Orlando Bloom és Katy Perry a budapesti Babelben

Hetek óta tartanak a budapesti Orlando Bloom-észlelések. A színész ugyanis a magyar fővárosban forgatja a Sony Pictures és a PlayStation közös produkciója, a Gran Turismo egyes jeleneteit. Orlando Bloom felesége Katy Perry énekesnő, akinek 38. születésnapját együtt ünnepelték egy hazai topétteremben.

Hlatky-Schlichter Hubert, a belvárosi KIOSK és a 2019 óta Michelin-csillagos Babel tulajdonosa elragadtatással számolt be a sztárpár múlt heti látogatásáról, akik a vacsora végeztével nem átlagos lelkesedéssel fejezték ki tetszésüket, majd a konyhai személyzettel is közös képet készítettek. Az étteremtulajdonos így idézte fel az estét:

„Ez a csodálatos énekesnő a napokban nálunk ünnepelte a születésnapját a szerelmével.

Azt mondta, hogy a Bábelben eltöltött vacsora élete legjobb három gasztronómiai élménye közé emelkedett, mi pedig maradjunk mindig ennyire szeretetteljesek és alázatosak,

és azt is reméli, hogy az emberek csak azért ideutaznak majd, hogy mindezt ők is átélhessék.
Azóta repülünk a szeretettől, amit tőlük kaptunk, és köszönjük Orlando Bloomnak a bizalmat, és hogy hozzánk szervezte ezt a meglepetést a szerelmének!
Nagyon szeretünk és visszavárunk benneteket, Katy Perry & Orlando Bloom!”

Hlatky-Schlichter Hubert, Orlando Bloom és Katy Perry a budapesti Babelben
Megnézem
Összes kép (3)
A Magyarországon forgó sok-sok filmes produkciónak köszönhetően évek óta zajlik a celebspotting Budapesten. Willem Dafoe és Mark Ruffalo a hollywoodi sztárok által évtizedek óta látogatott Rosenstein Étteremben ettek és fotózkodtak, Mel Gibson a Textúra Étteremben fogyasztotta el Sárközi Ákos főztjét, Harrison Ford a Belgrád rakparti Taverna Dionysosban vacsorázott. Vigyék csak hírét messze földön a magyar vendégszeretetnek és vendéglátásnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top