nlc.hu
Sztárok
Kornélia elköltözött Jánostól, a férfi erre elkérte a bugyiját

Házasság első látásra: Kornélia elköltözött Jánostól, a férfi pedig csupán egy bugyit kért tőle távozáskor

Már a célegyenesben tart a TV2 Házasság első látásra című műsora, ahol János egy igazán pajzán kéréssel fordult felesége felé.

A Házasság első látásra című műsorban hamarosan mérföldkőhöz érkeznek a párosok, a végső pillanatban pedig arról kell majd dönteniük, hogy együtt kívánják-e folytatni az életüket. A döntését azonban mindenkinek külön-külön kell meghoznia, így a pároknak szét kellett költöznie, hogy meghozhassák az egész életükre igencsak nagy hatással levő választ. 

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Kornélia is kiköltözött Jánostól, a férfitől, aki saját bevallása szerint azért jelentkezett a műsorba, mert hisz az első látásra szerelemben. 

„Pozitív a kisugárzásom, szerintem szerethető is vagyok, és segítőkész. (…) Amikor szerelmes vagyok, akkor jön a rózsaszín felhő: figyelem és lesem a kedvesem gondolatait, és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy ezt érezze is”  – vallotta meg még a műsor indulásakor János.

A nagy kérés

Kétségtelen, hogy János nagy elvárásokkal indult a műsorba, azonban megismerkedése Kornéliával nem volt teljesen zökkenőmentes. Hovatovább, a férfi most pedig egy pimasz vicc keretében arra kérte távolságtartó feleségét, hogy egy alsóneműt mindenképpen hagyjon a lakásban számára.

Egy bugyit hagyjál már itt nekem, légy szíves!

– szólt a férfi kérése, aki később el is magyarázta különös óhajának az okát: 

„A kapcsolatunk elején eléggé befeszült, és mindig azt mondta, az intimszférájában vagyok. A kapcsolatunk azért kezdett alakulni, igazából a reakciójára voltam kíváncsi, ha én ezt a poént bedobom, mit fog reagálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top