nlc.hu
Sztárok

A Házasság első látásra Jánosa

A Házasság első látásra Jánosa csak 4 év után tudta meg, hogy ő csak egy szerető – azt hitte, párkapcsolatban él

Leendő párjától elvárja az 54 éves kaszinótulajdonos, hogy tisztelettudó legyen.
Házasság első látásra Jánosa

Március 18-án elstartol a Házasság első látásra. A TV2 új párkereső reality-jében 6 szingli nő és 6 szingli férfi próbálja végre megtalálni azt, akit neki szánt a sors. Többek között az 54 éves János is, aki elvált, és van egy 25 éves fia. Bemutatkozó kisfilmjében elárulta magáról, hogy rendszeresen sportol a szabadidejében: “Régen vízilabdáztam, most pedig a vállalkozásom mellett, ami egy kaszinó, gymbe járok sportolni”.

Elmondása szerint, ha szerelmes, akkor a tenyerén hordozza a párját. “Pozitív a kisugárzásom, szerintem szerethető is vagyok, és segítőkész. (…) Amikor szerelmes vagyok, akkor jön a rózsaszín felhő: figyelem és lesem a kedvesem gondolatait, és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy ezt érezze is”  – vallotta be János, aki hisz abban, hogy van szerelem első látásra, ezért is jelentkezett erre a kísérletre.

Arról is ecsetelte, mi az, amit ki nem állhat. Ez pedig nem más, mint a rendetlenség és az érthetetlenség. A leendőbelije legyen rendszerető, mint ő, a rendetlenség ugyanis nagyon zavarja, mivel nála mindennek megvan a helye. 

A legutolsó párkapcsolatáról is beszélt János. “Nagyon megszenvedtem. 4 és fél évig tartott. Kiderült hosszú idő után, hogy én csak szeretői státuszban vagyok. Beletettem a lelkemet, de sajnos nem úgy sikerült” – vallotta be a társra vágyó vállalkozó, aki számára egy nőben a belső tulajdonságok a legfontosabbak. “Nem mondom azt, hogy a külső nem fontos. Legyen tisztelettudó, legyen a társam, legyen a barátom” – fűzte hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top