nlc.hu
Sztárok

A Házasság első látásra a TV2-n

Új párkereső műsor a TV2-n: csak az esküvőn láthatják egymást a párok

A Házasság első látásra című reality a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg a magányos szíveknek.

A világ legnézettebb párkapcsolati realityje hamarosan a TV2-n! A Házasság első látásra című műsort – ami 2013-ben indult hódító útjára – már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától Olaszországon át Norvégiáig.

Házasság első látásra

Fotó: Sajtószoba

A különleges párkereső műsorban a szereplők nem a klasszikus jelentkezés-ismerkedés-randi-párválasztás idővonalon haladnak, hanem arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, egy szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak.

A  párok először az esküvőn pillantják meg egymást és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. A nászút után összeköltöznek és megkezdik a közös életüket. Az első csóktól az első könnyekig a kamerák minden pillanatukat dokumentálják, miközben szakértők elemzik a kapcsolatukat. Hat hét együttélés után pedig a házaspároknak dönteniük kell: együtt maradnak vagy külön utakon folytatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top