nlc.hu
Trend

Olcsó esküvői ruhák

10 ezer forintos esküvői ruhák a Wish, ebay, AliExpress háromszögből – felvennéd?

Sellőfazonú, habos, hercegnős, csipkés – te milyen esküvői ruhát képzelsz el magadon? Mutatjuk, mit kaphatsz néhány ezer forintért – legalábbis a legnépszerűbb webáruházak ígérete szerint. Az már más téma, hogy ez lesz-e a csomagban!
Filléres esküvői ruhák az internetről

Szinte már hallod is a harangok zúgását, de még nem tudod, milyen esküvői ruhában állj az oltár elé? Mutatunk néhány menyasszonyi ruhát, amit fillérekért megvehetsz – a legnépszerűbb webes áruházak ígérete szerint.

A fotó és a valóság nem mindig van összhangban

Ha nem azok közé tartozol, akik a nagymamájuk esküvői ruhájában szeretnének férjhez menni – ami, tegyük hozzá, egyre népszerűbb szokás –, akkor légy óvatos! Mivel a bőség zavarában könnyű elveszni, főleg a nagy aukciós oldalakon, könnyen megeshet, hogy az internetes vásárlásnak csalódás lesz a vége. Ha az esküvői ruha a valóságban nem olyan, mint a képeken, még inkább lefelé görbülhet a szánk, hiszen életünk egy olyan napján szeretnénk viselni, amire biztos, hogy emlékezni fogunk. 

Persze, az, hogy az internetről rendelünk ruhákat, magában foglalja annak az eshetőségét is, hogy nem jó a méret, más a színárnyalat, és nem feltétlen úgy áll rajtunk a ruha, mint ahogy azt elképeltük. Különösen rizikós lehet ez egy esküvői ruha kiválasztásánál. Akár a szűkebb, testhez simuló, akár a bővebb, habos fazonokat kedveled, amíg nem próbáltad fel, addig csak azt tudhatod, hogy a fotón szereplő modellen hogy áll.

Olcsó esküvői ruhák
Megnézem
Összes kép (4)

Nyilván te is hallottál már olyan rémtörténeteket, amikor valakit teljesen elvarázsolt egy ruha, amit az interneten látott, így megrendelte, majd, amikor megérkezett, valami egészen mást, még csak megközelítőleg sem hasonlító darabot talált a küldeményben. Pont emiatt légy körültekintő, mielőtt megrendelsz egy ruhát – főleg, ha az az esküvői ruhád! Szerinted ezek a ruhaköltemények így nézhetnek ki a valóságban is?

Olcsó esküvői ruhák
Megnézem
Összes kép (4)

Ritkán, de lehet jó vásárt csinálni

Tény, néha valóban lehet jó üzletet csinálni, de ha esküvői ruhát szeretnél, gondold meg kétszer is, hogy a gyönyörű ruhák, amik a fotókon szerepelnek és az alacsony ár együtt vajon reális-e. Ha sokat és kitartóan keresel, a nagy számok törvénye alapján kifoghatsz egy jó ajánlatot, de az irreálisan alacsony ár piros felkiáltójelként villogjon előtted.

Ugyan a fotók minket meggyőztek, de a mellettük szereplő árak – amik 10 ezer forint alattiak – már kevésbé. A kettő együtt pont olyan kombináció, amire azt szokás mondani: túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Egy biztos: abból baj nem lehet, ha képeket nézegetsz, és inspirálódsz, hiszen ötleteket gyűjteni tökéletesek ezek az oldalak. Mit gondolsz, ha megrendelnéd, valóban ezek az esküvői ruhák érkeznének meg hozzád?

Olcsó esküvői ruhák
Megnézem
Összes kép (4)

Még több esküvői tartalom!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top