nlc.hu
Trend

Merész esküvői ruha az eBayről

Megosztja az internet népét ez a sokat mutató menyasszonyi ruha

Sokan vannak, akik nem értik, mi volt a koncepció, amikor valaki megtervezte ezt a ruhát.

A legnagyobb internetes aukciós oldalon 155 dollárért, vagyis közel 45 ezer forintért árulnak egy olyan ujjatlan menyasszonyi ruhát, amin a csipkedíszítés nem takarja sem a derekat, sem a combokat, a szoknyája is elég áttetsző. Az ismeretlen márkájú, de állítólag vadonatúj, soha nem hordott ruhából állítólag négy darab elérhető az alkalmi viseleteket áruló ebayes boltban, de van egy rossz hírünk, ha valakinek megtetszett volna ez a nem mindennapi ruha,  Magyarországra nem szállítanak.

esküvői ruha

Forrás: promdresssales/eBay

A ruháról készült fotó ott kering a közösségi oldalakon is, és a Yahoo Lifestyle szerint az embereknek a tetszését mintha nem igazán nyerte volna el ez a merész ruhaköltemény. Van, aki egyáltalán nem érti a koncepciót, van, akinek a csípőnadrágok jutottak eszébe, van, aki szerint pedig ez a kreáció olyan, mint egy jég-, egy has-, egy  sztriptíztáncos és egy szinkronúszó ruhájának szerelemgyereke némi függönyszerű jelleggel.

Persze nem ez az első eset, hogy az internet ledöbbent egy bevállalósabb menyasszonyi ruha láttán, és azok az arák, akik ilyen ruhákban mondják ki a boldogító igent, rendszeresen kapnak hideget és meleget. Legutóbb egy áttetsző, zsebes esküvői öltözet csapta ki a biztosítékot.

Esküvői cipők

Fotó: Pixabay

Még több menyasszony ruha:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top