nlc.hu
Trend

Alulöltözött esküvői vendég

Aligruhás vendég vonta el a figyelmet a menyasszonyról az esküvőn

Feltűnési viszketegségét még másvalaki esküvőjén sem tudta félretenni ez a nő.

Egy tengerparti esküvőn nyilvánvalóan lazább a násznépre vonatkozó dress code is, azonban amit ez a nő megengedett magának, azzal bizony igancsak átlépett egy határt.

A Redditre töltötte fel valaki azokat a fotókat, melyek egy barátja esküvőjén keszültek. A képeken szereplő nő, aki az ara sminkese is volt, szinte meztelenül jelent meg a ceremónián: áttetsző alsóruháját csupán színes, egzotikus művirágok fedték. A vélhetőleg saját készítésű öltözék eleve nem volt ízléses darab, az esküvőre pedig végképp elfogadhatatlan választás volt, hiszen ezzel a megjelenéssel óhatatlanul is elvonta a figyelmet a menyasszonyról, ami az egyik legnagyobb udvariatlanság. 

Alulöltözött vendég az esküvőn

Fotók: Reddit

„Bizonyos értelemben lenyűgöző, hogy minden olyan részt eltakart, amelyet takarni kell. De ugyanakkor szörnyű. Abszolút szemét. Nagyon csúnya szekunder szégyenérzetem van” – jegyezte meg egy kommentelő.

„Ez egy kézműves alkotás, amelynek soha nem lett volna szabad nyilvánosságra kerülnie” – így egy másik hozzászóló.

„Valaki a Pinterestről merített ihletet, de nem volt elég művirágja, hogy befejezze az alkotást” – viccelődött másvalaki. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top