Ezo

Az Oroszlán aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

Az Oroszlán aszcendensTesti jellemzői: Egyenes testtartás, egyenes járás. Aránylag nagy fej, boltozatos homlok, zömök, erős felsőtest. A lábak rövidebbek, mint a testalkat indokolja. Szemei széles nyílásúak, úgynevezett macskaszemek, tekintete félelem nélküli, átható. Az álla széles és kerek, az arckifejezésében is van valami macskaszerű. Idősebb korában hízásra hajlamos. A válla széles, a nyaka erős, az orrhegye többnyire szögletes.

Amit az életben fontosnak tart: Vezetővé, irányítóvá válni, hiszen meg van győződve róla, hogy ehhez rendelkezik minden adottsággal. Kimagasló szervezőkészséggel bír, és ha kordában tudja tartani, hogy ez ne csapjon át fontoskodásba, akkor eléri, hogy felnézzenek rá, elismerjék a tudását és hódoljanak neki.

Ideális partnere: A Nap-jegyű Vízöntő, aki nyitott gondolkodású, a szexet pedig a barátság természetes továbbfejlesztésének tekinti. Partnerét nem akarja kisajátítani, de cserébe elvárja, hogy ő is nagy szabadságot kapjon. A lelki kapcsolat nagyon fontos a számára, ezért ösztönösen vonzódik a nem hétköznapi személyiségekhez. Az ágyban lehangolja, ha a partner uralkodni kíván rajta.

Öltözködési stílusa: Mindent szeret, ami fénylik, ami csillog. A lényeg, hogy feltűnést keltsen, hogy mindig a középpontban legyen. Nem is lenne igazi ragadozó, ha nem viselné akár hétköznapokon is az extravagáns arany- vagy ezüstszállal átszőtt ruhákat. Egyedi módon tudja kombinálni a szexit és a feltűnőt.

Betegségre való hajlama: Erős szervezetük biztos védelmet nyújt a kisebb fertőzésekkel szemben. Ha méregbe gurulnak vagy feszültek, a vérnyomásuk az egekbe szökik. Mivel élvezik az asztali örömöket, hízásra hajlamosak.

Szerencsehozó talizmánja: A napkorong, amely egészséget, gazdagságot és sikert ígér, a betegséggel küszködőknek pedig gyógyulást. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top