Ezo

A Rák aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

 

A Rák aszcendensTesti jellemzői: Alacsony vagy közepes testmagasságú, kissé zömök, hízásra hajlamos testalkatú. Széles, boltozatos, elég magas a homloka, a haja színe középbarna, vékony szálú. Szép, csillogó a szeme, álmodozó, félénk, lágy a tekintete. A szemgolyói kissé domborúak. A karja húsos, gömbölyű, ujjai rövidek, lábai formásak. Érdekes módon a férfiak is kissé nőiesek.

Amit az életben fontosnak tart: A másokról való gondoskodás elégedettséggel tölti el. Fontos számára a saját család létrehozása, de a rokonokkal, családtagokkal való törődés, a hagyományok és a kapcsolatok ápolása is. Óriási energia árad belőle, amivel át tud segíteni – sokszor kéretlenül – másokat a krízishelyzeteken.

Ideális partnere: A Bak. A Nap-jegyű Bak, ha társat választ, igényes, és magasra teszi a mércét. Megbízható, odaadó partnerre van szüksége, aki egész életén át számíthat rá, biztosan nem okoz
számára csalódást. A Bakból ugyan nem könnyű előcsalogatni a gyengéd szeretőt, de megéri a fáradságot. Mert ha a partner elég kitartó, egy-egy pillanatra sikerülhet elérni, hogy a Bak elveszítse
fejét a szenvedélytől, és teljesen átadja magát a szerelemnek.

Öltözködési stílusa: Nagyon jól érzi magát egybeszabott ruhában, ami lehet bájosan magasan zárt, vagy szexisen dekoltált. Ha kétrészest visel, az összhatás akkor is ruhát idéző, az összeillő szoknya
és a felső miatt. Kedvenc hossza a pár centivel térd fölött végződő, ruhái felslicceltek vagy enyhén lefelé bővülőek. A férfiak a laza, pulóveres vagy pólós öltözködést kedvelik.

Betegségre való hajlama: Időről időre fellépnek gyomorbántalmak, különösen ha sokat rágódik magában egy témán. Hajlamos a betegségeket elhanyagolni, mert nem akar feleslegesen aggódni.

Szerencsehozó növénye: A gesztenye. Ha mellé egy pénzérmét tesz, nagy szerencséje lesz, és egy
megoldhatatlannak látszó problémát nagyobb erőfeszítés nélkül megoldhat. 

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top