Ezo

A Skorpió aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Skorpió aszcendensTesti jellemzői: Kevéssé arányos testalkat, a testrészek kissé szabálytalanok. Az arc két fele néha észrevehetően nem egyforma. A fej eléggé nagy, erős, gyakran hullámos a haja. Az arca széles,
az arccsontjai kiállóak, tekintete szúrós, hipnotikus. A bőre sápadt, a nyaka rövid, csontozata erős. Ha elhízik, akkor sem látszik kövérnek. A csípője hosszú, a lábai rövidek. Finom kis fülei vannak. Járása
fegyelmezett, kimért, megjelenése többnyire vonzó, szexepiles.

Amit az életben fontosnak tart:
A magánélet és annak nyugalma. Olyan otthonra vágyik, ahol senki sem zavarja, és ahol tökéletesen kikapcsolódhat. A családjáért mindent megtesz, képes a szeretteinek
teljesen alárendelődni. A munkában vezetői pozícióra törekszik.

Ideális partnere: A Nap-jegyű Bika, aki a lassú vágykeltés mestere. Ő ugyanis sokáig és kifinomultan udvarol, kulturált, és jó az ízlése. Türelmes, fizikai ereje lankadatlan, így csak természetes, hogy a hálószobában is kitartásáról ismert. Nagy a nemi étvágya, bármikor kapható egy kis szexre. Egy Bika soha nem dől ki a táv felénél, és figyelmes, partnerét szereti kényeztetni.

Öltözködési stílusa: Rendszerint merészen öltözködik, és a sötétebb színárnyalatokat kedveli, mert e tónusok még inkább fokozzák a belőle áradó titokzatos csáberőt. Ha megengedheti magának, akkor a legdivatosabb tervezők nevével fémjelzett darabokat választja.

Betegségre való hajlama: Betegségei egy része pszichés eredetű, és azt jelzi, hogy élete egy bizonyos területén energiája „beszorult”, és nem talál levezető csatornát. Ilyenkor igyekezni kell idejében felismerni a bajt. Hajlamos feszültségeit felhalmozni a váll-, a nyak- és a hátizmaiban.

Szerencseamulettje:
Egy ezüstskorpió, amely az okkultizmus szerint sokszorosára növeli tulajdonosa
energiáit.

 

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top