Ezo

A Bika aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Bika aszcendensTesti jellemzői: Középmagas, felsőteste erősebb, mint az alsó. Nagyon szép, kerek fejformája van, széles, boltozatos a homloka, barátságos a tekintete, szemei lassan mozgóak, nagyok, arca telt, fülei a fejére simulnak. Alsó ajka duzzadtabb, szélesebb. Igen finom a bőre, a telt, gömbölyű, kemény húsú nők tartoznak ide. A férfiakra széles, erős vállak, erős kezek és a hízásra való hajlam a jellemzőek.

Amit az életben fontosnak tart: Az önbizalmat, amellyel aztán sokkal nagyobb vagyonra teszt szert. Akkor nyugszik meg, ha kiépíti maga körül a kis királyságát. A saját véleménye a legfontosabb, úgy érzi, az abszolút igazság az ő birtokában van. Nagyon igényes a partnerére, a pénz, a vagyon az elsődleges, ezt követi a szexualitás.

Ideális partnere: A Nap-jegyű Skorpió. A szenvedélyes és titokzatos Skorpió az ösztöneire hallgat, és gyakran rejteget hajmeresztő erotikus titkokat, amit a Bika aszcendens élvez. Ha szerelmes lesz valakibe, uralkodni akar fölötte, de cserébe ő is teljesen átadja magát a másiknak. A konfliktusok csak felkorbácsolják a vágyait.

Jelszava: Egy kiadós veszekedés után irány az ágy!

Öltözködési stílusa: A bőr és a szőrme nála nem státusszimbólum, a vérében van a nemes anyagok szeretete. Különösen a földszínek illenek igazán az egyéniségéhez. És ő az, aki tudja: valami azért megy ki a divatból, hogy majd visszajöjjön, ezért nem dob ki semmit, hanem később picit átalakítja, és olyan lesz, mint az új.

Betegségre való hajlama: Érzékeny a vírusokra, amelyek főleg a mirigyeit támadják meg. Immunrendszerét fehérfagyöngy-teával és magnéziumbevitellel erősítheti (banán, lencse, gabonafélék).

Gyógyító növény: Macskagyökér, amely megnyugtatja az idegeket, ezáltal békés alvást hoz.

Még több horoszkópért kattints ide!

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top