nlc.hu
Sztárok

Helyre tették Bochkor Gábort a Szomszédok sztárjai

Helyretették Bochkor Gábort a Szomszédok sztárjai

A műsorvezető kritikáját a sorozatról sokan nem fogadták tárt karokkal, különösen nem azok, akik érintettek voltak benne.
Bochkor Gábor

Folytatódik Bochkor Gábor szerencsétlen megnyilvánulásainak sora. A műsorvezető már sok esetben adott hangot olyan véleménynek, amit a nagyközönség nem osztott, de túlment egy határon azzal, hogy a Szomszédokat kritizálta.

Ha lemaradtál volna, Bochkor azt fejtegette a Retro Rádión futó műsorában, hogy szerinte minden rossz volt ebben a sorozatban:

Szerintem egy annyira rosszul megcsinált sorozat volt, hogy azt nem tudom elmondani. Minden rossz volt benne!

Tudom, hogy nem lehetett abbahagyni a nézését, és azt is, hogy az első szappanopera volt Magyarországon. De hát kimentek egy kamerával a kivilágítatlan lépcsőházba forgatni. Egyik kamerába mondta a Nemcsák Károly, a másikba a Komlós Juci, ami úgy tűnhet, mintha egy párbeszéd lenne, de nem az, mert ordít róla, hogy nem az. Gyerekek! Én mindenkit tisztelek, aki ebben benne volt. Tehát, Kulkától kezdve Ábel Anitán át, tényleg mindenkit tisztelek, de nem volt jól megcsinálva. Csak egy legenda!” – hangzott el a műsorban.

Már a kommentelők is kifejtették, hogy Bochkor ezúttal túl messzire ment, hiszen egy egész társadalmat sértett meg, de a Szomszédok szereplői sem tudták szó nélkül hagyni az éles megjegyzéseit.

Miért nem akkor jelezte, hogy neki ez nem tetszik, amikor debütált a televízióban a sorozat? Kérdezem én, egyáltalán honnan tudhatja, hogy minden rossz volt benne? Ha annyira rossznak tartotta, akkor minek nézte, ha meg nem nézte, honnan tudja, hogy milyen volt? Egyáltalán nem az az ember, akinek adok a véleményére, és bevallom, nem is érdekel, gondoljon, amit akar” – mondta el Pásztor Erzsi.

A Vágási Jutkát alakító Ivancsics Ilona szerint: „Engem azért nem zavar a véleménye, mert az emberek még most is annyira szeretik a sorozatot. Nem tud ezzel bántani, azt a csodálatos 13 évet semmi nem tudja elvenni tőlünk. Bochkor Gábor sem hibátlan, de ha neki örömet okoz, hogy lehúzzon másokat, tegyen így” – tette hozzá a színésznő.

Mellettük pedig Bujtás János, a sorozat társrendezője is megszólalt. „Éveken keresztül semmilyen elmarasztaló megjegyzése nem volt, nem értem, miért most kell ezt… Főleg neki, aki áttételesen még kapcsolódott is a sorozathoz. Rádiós szakemberként rádiós ügyekkel kellene foglalkoznia. Ha mégis erről beszél a nyilvánosság előtt, fejtse ki pontosan, mire gondol, mert nem szeretem az ilyesfajta vagdalkozást. Már csak Ábel Anitára való tekintettel – aki rendszeres szereplője a műsorának – sem kellett volna így fogalmaznia” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top