Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2024.04.18.
Ma mindenki hagyjon békén hangulatban vagy, legszívesebben elszigetelődnél, tölts időt egyedül, mert valószínűleg tényleg szükséged van erre. De ne légy radikális, vagy goromba másokkal, nem az a megoldás, ha elmarod őket magad mellől.

Heti horoszkóp

2024.04.15.
A hét elején legyél türelmes, még akkor is, ha úgy érzed, nem megy minden az elképzeléseid szerint. A Nap hamarosan belép a jegyedbe és végre eljön a te időd. Ugyanakkor óvakodj, nehogy egy kapcsolatban túlságosan önzővé válj – próbáld beleképzelni magad a másik helyzetébe, ez sokat segít majd és tudni fogod, mit kell tenned.

Havi horoszkóp

2024.04.01.
Megeshet, hogy ami másnak kár, az most neked haszon. De az is lehet, hogy valaki úgy kerülhet hátrányos helyzetbe miattad, hogy erről te nem tehetsz. Élvezd a sors által kialakuló szituációt, és arasd le a siker babérjait. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Előfordulhat, hogy a főnököd nehéz helyzetbe kerülhet, de arra is lehetőség van, hogy felettesváltásra kerül sor. A protekciónak talán sohasem vetted olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, akkor légy elővigyázatosabb.

Hétvégi horoszkóp

2024.04.13.
Engedd el aggodalmaidat, különben párod minden igyekezete ellenére sem fogod könnyen lerakni a borús gondolatokat és az ebből fakadó érzéseket. Türelmedet nemcsak mások, hanem magad felé is gyakorolhatod, kiegyensúlyozottságod kedvesed aggályait is elsimítja.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Bika csillagjegy jellemzői

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bika csillagjegy jellemzői

Címlap

top