Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Egy bizonyos helyzetben túl sokan próbálnak befolyásolni úgy, hogy egyszerűen nem hagynak szóhoz jutni, és így nem is tudod ismertetni a saját álláspontodat. Értékeld a jó tanácsokat, de parancsolj megálljt mindenkinek, aki megpróbál rád telepedni. Nincs szükséged arra, hogy valaki mindenáron szorongassa a kezedet, tudsz te egyedül is gondolkodni és döntést hozni.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
A változások, amiket a bolygók mutatnak ezen a héten, téged nem érintenek közvetlenül. Kívülállóként figyelheted, hogy mások milyen kicsinyes csatákba keverednek. Ettől nem szabad önteltté válnod. Inkább ismerd fel az emberek gyarlósága által a sajátodat is! A szerdai telihold rávilágíthat titkos, eddig rejtett összefüggésekre. Csütörtökön és pénteken te is bevonódhatsz felesleges konfliktusokba. Maradj higgadt! Szombaton a Nap jegyváltása beragyogja a szerelmi életedet. Megérdemled…

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Ebben a hónapban legfontosabb feladat az egészséged megőrzése, illetve ha beteg vagy, akkor nem szabad sajnálni a pénzt a gyógyulásra. Megeshet, hogy belekerülhetsz egy olyan helyzetbe, amelyet a saját érdekedben titokban kellene tartani. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. A munkahelyeden tébolyító helyzet jöhet létre, kolléga az agyadra mehet. Ha nincs állásod, most pompás lehetőségre bukkanhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Lepd meg a párodat valami apró kedvességgel! Nem kell ehhez se évforduló, se születésnap. Bármilyen személyre szabott figyelmességgel örömet szerezhetsz neki. Akár masnit köthetsz a nyakadba, és mondhatod, hogy te vagy az ajándék.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top