Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2023.02.01.
Ma egy ellentéted valakivel a csúcspontjára érhet és a sok apró kis sérelem elér egy olyan pontot, amikor, ha nem vigyázol, hirtelen előjöhet belőled az igazi Bika. Márpedig akkor ott kő kövön nem marad!

Heti horoszkóp

2023.01.30.
Hallgass a józan eszedre, ha családi viszályról van szó és próbálj megmaradni a középpontban. Ha viharossá válik a légkör, akkor is légy támasza családtagjaidnak. Munkahelyeden helytállásod és kemény munkád előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Elfáradhatsz a folyamatos erőfeszítéstől, de kitartásod most is megment.

Havi horoszkóp

2023.02.01.
Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, így talán elkerülheted, hogy olyan dologra adj ki, ami nem éri meg az árát. Illetve, ha listával a kézben mész vásárolni, akkor könnyebben be tudod osztani a pénzedet. Ha még van munkád, akkor olyan események alakulhatnak ki, amelyeket nem biztos, hogy el tudsz fogadni. Ezért érdemes körülnézni az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhatsz. Valakivel tökéletes lehet az összhang.

Hétvégi horoszkóp

2023.01.28.
Hétvégén igazán elemedben leszel. Teljes eszköztáraddal kényeztetheted szerelmedet, mutasd meg neki ragyogó önmagad! Szeretetnyelved több módját is érdemes most alkalmaznod, főzz valami finomat, bújjatok össze, engedd szabadjára fantáziádat. Ha beszélgetésbe merültök, fontos, hogy bízz benne és saját magadban is!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Bika csillagjegy jellemzői

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bika csillagjegy jellemzői

Címlap

top