Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.09.21.
Az elmúlt napok ragyogó hangulatából sajnos épp szombatra nem sok marad. Hiába is akarnál mindent ugyanolyan színben látni, ma minden számításodat keresztülhúzza az élet. Minél jobban erőlteted, és minél makacsabban állsz ellent, annál jobban generálod a feszültséget. Fogadd el, ez a mai nap nagyon más, mint az előzőek voltak.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Az égiek kegyeltje leszel a héten. A bolygók kedvedre való változásokat szimbolizálnak. Szerdán Szaturnusz 4 hónapnyi hátrálás után elindul előre, ami véget vet a hátráltató tényezőknek. Majd egy szuper háromszög alakul ki: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Ez sikereket, kiszámíthatóságot és biztonságot hoz az életed több területére. Érdemes hosszú távú terveket készítened. Sajnos ezt hirtelen elvágja a hétvégi ronda bolygókereszt. Legyél észnél, és ne ess túlzásba sehol semmiben!

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek bátran nevezhető szituáció. Az is megeshet, hogy te leszel az, aki úgy viselkedhet, hogy a környezetedben élők nem ismernek rád. Közben olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a jövődet. Ez jótékony hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Egészségi probléma kialakulására is nagy esély van.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Méltatlan lenne a pénz miatt veszekedni a szerelmeddel hétvégén. Bizonyára igazad van, ha számon akarod kérni rajta, hogy miért költ többet, mint amennyit lehet. Mégse tedd! A harmónia fontosabb. És mivel törékeny vigyáznod kell rá…

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top