Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2020.10.29.
Nem kell részt venned semmilyen vitában, összetűzésben. Kerüld minél messzebb az ingerült, feszült embereket, s akkor a belső nyugalmadat is megőrizheted. Még ha pontosan látod a konfliktusok megoldását, akkor sem kellene most javaslatokat adnod. A saját érdekedben lépj hátra, s hagyd, hadd oldják meg a gondjaikat a többiek.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
Október utolsó napjaiban magasabb sebességbe kapcsolsz a munkában. A nagy hajtásban ne feledkezz meg a kollégákról! A Mérlegbe lépő Merkúr és Vénusz is a kommunikáció és csapatszellem fontosságát hangsúlyozza. Egyedül nem boldogulsz sem most, sem a jövőben. Ezt sose feledd! A szombati telihold és egy Nap-Uránusz szembenállás feszítő erejét már hét közepétől érzékelheted. Ettől egyre ingerültebbé és fáradtabbá válhatsz. Hétvégén muszáj lesz pihenned és töltődnöd, ha nem akarsz lerobbanni.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Ezt még akkor is meg kellene tenned, ha a jelenlegi helyeden biztonságban érzed magad, mert a háttérben már olyan folyamatok indulhatnak el, amelyek hatással lehetnek a te kenyérkeresetedre is. A párkapcsolatokban minden azon múlik, hogy te mit és hogyan akarsz. A társadnak nem esik nehezére hozzád igazodni.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Minden adott egy pompás hétvégéhez. A bolygók egyértelműen kedveznek a szerelemnek, az erotikának és a szenvedélynek. Csupán arra kell figyelned, hogy péntek este ne kapd fel a vizet egy beszóláson! A kedvesed nyersen fogalmazhat, de ezt nem bántó szándékkal teszi.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top