Így készül az aszalt szilvás marcipános szaloncukor

nlc | 2013. November 17.
Bloggereink már javában gyárjták a karácsonyi finomságokat, most egy marcipános szaloncukrot mutatunk Nassoló Naplopó konyhájából.

Hamarosan el lehet gondolkodni, hogy inkább hagyatkozunk a boltok olykor kiakasztóan drága és talán finom szaloncukraira vagy elkészítjük magunk. Te melyik verziót választod? Bár abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy párom a munkahelyén szokott kapni minden Karácsony előtt egy csomag minőségi szaloncukrot, azért idén először én a házira szavazok!

Higgyétek el, nem nagy dolog az egész szaloncukor készítés. A konyakmeggy sokkal félelmetesebbnek tűnik – már ami a házilag készítést illeti -, de az sem nehéz egyáltalán.

Szóval mi is kell ehhez? Vagy sima marcipán, olyan igazi, vagy házilag készült igazi marcipán, vagy házilag készült hamis marcipán.

Kattints a receptért! 

 

Exit mobile version