Készítsd magad: személyre szóló ajándékok karácsonyra

nlc | 2015. December 07.
Készíts magad csodás ajándékot barátaidnak, szüleidnek. Lepd meg szeretteidet személyre szóló pohárral, bögrével karácsonyra, melynek elkészítéséhez mindössze néhány percre és egy pici fantáziára lesz szükséged.

Gondoltad volna, hogy a legegyszerűbb és legunalmasabb bögréből, pohárból némi fantáziával csodás karácsonyi ajándékot készíthetsz szeretteidnek? Mutatjuk a részleteket.

Készítsd magad: csodás karácsonyi ajándékok kellékei

Kreatív vagy hobbiboltokban egyszerűen beszerezheted az olajbázisú filctollakat, bögrét, poharat bármelyik szupermarketben olcsón vásárolhatsz.

Készítsd magad: személyre szóló bögre karácsonyra

A bögrét alaposan mosd el, tiszta konyharuhával töröld szárazra. A gyurmából vagy az öntapadós papírból készíts csillagformákat, majd ragaszd a bögrére körbe. A filcekkel pöttyözd be a bögre szabadon maradt felületét vagy feliratozd személyre szóló üzenettel. A bögre fülét is csíkozhatod, pöttyözheted vagy hagyhatod simán. Várj néhány percet, amíg a filc tökéletesen megszárad, végül távolítsd el a sablonokat. Máris kész vagy a saját magad készítette karácsonyi ajándékkal. A bögrét celofánba csomagolt édességgel meg is töltheted.

Készítsd magad: személyre szóló karácsonyi ajándék pohár

A poharat is alaposan mosogasd és törölgesd el első lépésként. Ezt követően tetszőlegesen rajzolt csíkokkal, pöttyökkel, fenyőmotívumokkal, feliratokkal díszítheted a saját készítésű karácsonyi ajándékot. Miután elkészültél, hagyd megszáradni a díszítést a poháron.

NLCafé-tipp: az olajbázisú vékony lakkfilc előnye, hogy tartós, nem kopik le, bármilyen felületen szépen csillog, nem beszélve az egyszerű használatról.

További saját készítésű karácsonyi ajándékötletek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Exit mobile version