A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Konyhánkon megszámlálhatatlan ajándék készülhet, ám csak kevés készíthető el nagyon rövid idő alatt. A fűszeres fetasajt ilyen.
Hozzávalók 2 db 0,5 literes üveghez
6 ág tárkony
6-6 friss babérlevél
400 g feta sajt
100 g fekete olajbogyó (magos)
2 teáskanál egész fekete bors
20 g szárított áfonya
0,5 liter olívaolaj
Elkészítés
A tárkonyt és a babérlevelet megmossuk, leszárítjuk. A fetát kb. 2 x 2 cm-es kockákra daraboljuk. Az olajbogyókat kimagozzuk.
A feta sajtot, az olajbogyót, a tárkonyt, a babérlevelet, az egész borsot és az áfonyát egy üvegbe tesszük, olívaolajjal felöntjük. Az üveg száját erősen lezárjuk és 2-3 napig hűvös helyen pácoljuk.