Egyszerű, de nagyszerű: sajtgolyók háromféleképpen

nlc | 2022. November 19.
Olyan előételeket hoztunk az ünnepi asztalra, amit szinte mindenki szeret. Főszerepben a sajt!

Az ideális karácsonyi előétel olyan, amivel nem kell sokat bajlódni, mégis látványosan mutat az ünnepi asztalon. A most következő receptünk pontosan ilyen, ráadásul a sajtrajongóknak kedvez, ugyanis kecskesajt, cheddar és kék sajt is kerül bele. Villámgyorsan elkészül, és mindenki garantáltan imádni fogja!

Hozzávalók a zöldfűszeres kecskesajtos golyóhoz

Elkészítés:

A zöldfűszeres kecskesajtos golyóhoz: Keverjük össze az alapanyagokat a zöldfűszerek kivételével. A masszából formázzunk golyókat, tegyük őket hűtőbe 15 percre, majd forgassuk meg őket a fűszerkeverékben.

Hozzávalók a citromos-kapros cheddargolyóhoz

Elkészítés:

A citromos-kapros cheddargolyóhoz: Keverjük össze a sajtokat a dijoni mustárral, és a masszából formázzunk golyókat. Tegyük a hűtőbe 15 percre. Keverjük össze a citromos a kaporral, majd a golyókat forgassuk meg a keverékben.

(fotó: Profimedia)

Hozzávalók a gránátalmás kéksajt-golyóhoz

Elkészítés:

A gránátalmás kéksajt-golyókhoz: Keverjük össze a sajtokat és a mézet. A masszából formázzunk golyókat, majd tegyük a hűtőbe 15 percre. Forgassuk meg őket a gránátalmamagokban.

(fotó: Profimedia)

Exit mobile version