Az éltető oxigénnel éveket fiatalodhat

nlc | 2010. November 16.
Egy fárasztó nap után leginkább arra vágyunk, hogy energia raktárjaink gyorsan feltöltődjenek, fiatalos lendületünk visszatérjen.

A tiszta negatívan ionizált oxigénnel végzett arc-és dekoltázs kezelés ma a kozmetika leginnovatívabb módszere, amely az azonnal látható eredményeken túl garantáltan az egészségünket is szolgálja.

A kezelés menete:

A kozmetikus a bőr analízisét követően gondosan letisztítja az arcbőrt, majd egy elektrolit-gél nevű hatóanyagot ken föl a kezelt bőrfelületre, mely az ionok bőrbe jutását segíti elő.

Aztán jön a speciális búra felhelyezése, a búrába áramló ionizált levegő, oxigén. Néhány perc után jóleső nyugalmi érzést érzünk, lehet hogy el is alszunk. A beáramló levegő a tengerpartok energetikailag rendkívül egészséges levegőjéhez hasonlatos, baktériumoktól, vírusoktól mentes – éltető.

Hatása egyedülálló!

– Bőrfiatalítás – a többlet energia révén jobb minőségű a sejtosztódás.

– Feszesebbé válik a kötőszövet, a savak biokémiailag semlegesítődnek, javul a kollagénszintézis.

– A belégzéssel az egész szervezetünkre, anyagcserénkre jótékonyan hat.

Már az első alkalommal csökkennek a szem alatti sötét karikák, az apróbb ráncok kisimulnak,  rózsás, egészséges bőrszínt látunk a tükörbe nézve, melynek hatását napokkal később is érezzük. Az optimális hatást kisebb kúrával érhetjük el (4-10 alkalom).

Nincs ellenjavallat, csak pozitív hatás és jól eső pihenés!

High-Care »

High-Care exkluzív » 

 

 

Exit mobile version