nlc.hu
Nyereményjátékok Advent 2010
Az éltető oxigénnel éveket fiatalodhat

Az éltető oxigénnel éveket fiatalodhat

Egy fárasztó nap után leginkább arra vágyunk, hogy energia raktárjaink gyorsan feltöltődjenek, fiatalos lendületünk visszatérjen.

Az éltető oxigénnel éveket fiatalodhatA tiszta negatívan ionizált oxigénnel végzett arc-és dekoltázs kezelés ma a kozmetika leginnovatívabb módszere, amely az azonnal látható eredményeken túl garantáltan az egészségünket is szolgálja.

A kezelés menete:

A kozmetikus a bőr analízisét követően gondosan letisztítja az arcbőrt, majd egy elektrolit-gél nevű hatóanyagot ken föl a kezelt bőrfelületre, mely az ionok bőrbe jutását segíti elő.

Aztán jön a speciális búra felhelyezése, a búrába áramló ionizált levegő, oxigén. Néhány perc után jóleső nyugalmi érzést érzünk, lehet hogy el is alszunk. A beáramló levegő a tengerpartok energetikailag rendkívül egészséges levegőjéhez hasonlatos, baktériumoktól, vírusoktól mentes – éltető.

Hatása egyedülálló!

– Bőrfiatalítás – a többlet energia révén jobb minőségű a sejtosztódás.

– Feszesebbé válik a kötőszövet, a savak biokémiailag semlegesítődnek, javul a kollagénszintézis.

– A belégzéssel az egész szervezetünkre, anyagcserénkre jótékonyan hat.

Már az első alkalommal csökkennek a szem alatti sötét karikák, az apróbb ráncok kisimulnak,  rózsás, egészséges bőrszínt látunk a tükörbe nézve, melynek hatását napokkal később is érezzük. Az optimális hatást kisebb kúrával érhetjük el (4-10 alkalom).

Nincs ellenjavallat, csak pozitív hatás és jól eső pihenés!

High-Care »

High-Care exkluzív » 

Az éltető oxigénnel éveket fiatalodhat
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top