Megszületett a terhesen is kockás hasú kismama babája – képek

Babicz Anett | 2016. Március 29.
Hatalmas felháborodást okozott az edzőként dolgozó kismama fotója, amin barátnőjével pózolt terhesen. A kismama és barátnője azóta életet adott babájának, és most megmutatták őket a világnak.

Nálunk is elképesztően sok kommentet kapott Chontel Duncan fitneszedző várandós fotója, melyen barátnőjével pózolt. Az edzőként dolgozó nő ugyanis még a terhessége végén is alig hízott, és hasán látszottak a kockák. Chontel barátnője néhány héttel korábbi időpontra volt kiírva a szülészeten, ám a kettőjük közötti különbség óriási volt. Nem hagyták ezt szó nélkül a kommentelők sem, akik közül sokan betegesnek tartották Chontel alkatát. 

Az egyik kép, ami megosztotta a világot és rengeteg kommentet érkezett rá

A 37. hétben járó személyi edzőként dolgozó kismama feltöltött egy másik képet is, ezt sem kímélték a kommentelők, mondván, hogy nem normális, hogy nem szedett fel pluszkilókat a várandóssága alatt, és a kockák is látszanak a hasán. 

Chontel köszöni szépen, jól van, és pár napja megmutatta kisbabáját a világnak. Jeremiah múlt pénteken született meg, három és fél kilogrammal, 53 centisen a 39. héten. A kisbaba boldog és kiegyensúlyozott gyerkőc. 

Chontel barátnője Nat hónap elején adott életet kisfiának, Charlie-nak, aki szintén egészséges és boldog baba. A két barátnő interjút is adott már egy tévétársaságnak azóta. “Nem érdekel, hogy mit gondolnak vagy mondanak az emberek. Ahogy a fényképek is bizonyítják, két ember és terhessége egyáltalán nem ugyanolyan. Ez csak azt bizonyítja, hogy nem számít, hogy milyen méretű a várandós pocak, a babák ugyanúgy egészségesen jönnek a világra” – mesélte Chontel Duncan.

Még több fotó várandósokról az NLCafén: 

 

Exit mobile version