Baba

A terhes fitneszmodell lapos hasa teljesen rendben van – fotó

A két anyuka terhessége között alig négy hét különbség van, de a hasuk mérete megdöbbentően eltérő. Nem jobb az egyik vagy rosszabb a másik, csak meglepő a különbség.

Villámgyorsan terjedt el a neten a két várandós anyukáról az a fotó, amin összemérik a pocakjukat. Az egyik anya az ausztrál fitneszmodell, Chontel Duncan, aki a képen a 21. hétben járt, és laposabb a hasa, mint nekem gyerek nélkül volt valaha. A másik anyuka pedig az ő barátnője, Nat, aki négy héttel jár csak előrébb, a képen 25 hetes terhes, de a hasa már jócskán 30. hét fölötti méretet öltött.

Egyikkel sincs semmi gond, sőt jó, hogy ilyen nagy különbséget tudnak megmutatni a várandósoknak ezek az anyukák, hiszen az egyik első számú félelem terhesen az, hogy normális, egészséges, rendben van-e a has mérete. Igen, rendben van, a képek tanúsága szerint sincs két egyforma méretű pocak még ugyanabban a terhességi hétben sem.

Chontel Duncan ezzel a kommentárral tette ki a képet az Instagramra:

“Nat barátnőm, aki szintén várandós, váratlanul betoppant hozzám ma. Most, hogy végre találkoztunk, összemértük a pocakunkat, csevegtünk a babáinkról, ahogy rúgnak, hogy milyen egészségesek, hogy milyen neveken gondolkodunk stb. Csodálatos volt, hogy meglátogatott. Ez Nat 3. terhessége, úgyhogy rengeteg jó tanáccsal is ellátott.

Jól látszik a fotón, hogy milyen magas vagyok, hiszen az állam Nat feje fölött van bőven. 4 hét van a terhességünk között, úgyhogy a babáink egy idősek lesznek, egyszerre kezdik az iskolát, és biztos a legjobb barátokká válnak. Nat március elején szül én pedig a végén. Minden nőnek más a terhessége, és a hasunk közti nagy különbség biztos, hogy nem azt jelenti, hogy valamelyikünk bármit is rosszul csinál vagy nem egészséges. Mindketten egészségesen várjuk a gyermekünket és mindkettőnknek fantasztikus terhessége van, jól érezzük magunkat, és kicsattanunk az energiától.”

A fitnesz modell terhesen is fitnesz modell - fotó
A fitnesz modell terhesen is fitnesz modell - fotó

Olvass még többet a terhességről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top