Baba

8 furcsaság, amit a terhes nők csinálnak

Várandósan érdekes dolgokat művelünk, amitől talán másoknak furcsának tűnünk. De megnyugtatunk mindenkit, az alábbi 8 dolog teljesen, tökéletesen normális, amikor az ember lánya épp babát vár.

1. Megbámulod a babakocsis embereket

Talán egy kicsit furán érezhetik magukat azok, akik épp babakocsit tologatnak a közeledben, mert jól megnézed őket. Vagyis nem őket, hanem a babakocsijukat, de ők ezt nem tudják. Nem tehetsz róla, vásárlási lázban égsz, muszáj feltérképezned a felhozatalt használat közben.

2. Sírni tudsz az ételért

Ha valaki megette a maradékot, amire annyira készültél egész nap, vagy az étteremben mást hoznak, nem amit rendeltél, akkor képes vagy elsírni magad. Nem kell magad hülyén érezni emiatt, a hormonok és a terhesség már csak ilyen helyzeteket produkálnak.

3. Húszpercenként pisilni jársz

Sőt van, hogy gyakrabban, attól függően, mennyire nyomja épp a baba a húgyhólyagodat. Ez csak akkor kínos, ha úton vagy, és folyton vécéket kell keresgélned.

8 furcsaság, amit a terhes nők csinálnak

4. A legfurább helyeken bírsz elaludni

Az extra fáradtság teljesen természetes terhesség alatt, tulajdonképpen bárhol és bármikor el tudsz aludni, főleg az első pár hónapban. Autóban, kanapén, orvosi váróban, étkezőasztalnál… Aludj is, amennyit csak lehet, ne fogd vissza magad.

5. Vadidegeneket kérdezel ki a pelenkázótáskájukról

Remek alkalom az ismerkedésre, és a legjobb az igazán tapasztaltaktól tájékozódni, hogy nekik mi az, ami bevált. Ha már a táskájukról kérdezed őket, ne felejtsd el feltenni a babakocsis kérdéseidet is.

6. Megbámulod a babákat

Ha látsz egy babát, nem tudsz nem oda nézni, és muszáj mosolyognod. Rögtön ezután pedig álmodozásba kezdesz, hogy vajon milyen lesz majd a te babád.

7. Bekukucskálsz az autók ablakán

Nem azért, hogy feltörd az autókat, hanem mert csekkolod az autósüléseket.

8. Szüléstörténeteket olvasol, mintha kötelező lenne

Szeretnél felkészülni a saját szülésedre, úgyhogy elolvasod mindenki más szülésének a sztoriját. Csak az a gond ezzel, hogy halálra ijeszted magad valószínűleg, mert másnak a szülése mindig borzasztóbban néz ki leírva, mint a sajátod a valóságban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top