4 éves kisfiú mentette meg az anyukája életét

nlc | 2016. Április 08.
A 4 éves kisfiú azelőtt még sosem használt okostelefont, de mikor az anyukája eszméletét vesztette, sikerült felhívnia az apukáját – a hívás pedig életmentőnek bizonyult.

 Camden Vaughan, a 4 éves kisfiú igazi hősként viselkedett, mikor az anyukája eszméletét vesztette az ágyon fekve. A gyereknek, bár még sosem használt okostelefont, hiszen még olvasni sem tud, az apukája képe alapján sikerült felhívnia őt, hogy segítséget kérjen.

 Misty Vaughan, az anyuka, lázas betegként lábadozott otthon, mikor egyik este rosszul lett. Azt mondja, az utolsó, amire emlékszik, hogy 40,5 fokot mutat a lázmérő, majd eszméletét vesztette és elájult. A kisfia, Camden, ahelyett, hogy pánikba esett volna, egyből cselekedett: anyukája telefonján kibogarászta, hogyan tudja felhívni az apukáját, akinek azt mondta: “Apa, haza kell jönnöd! Anya nem tud fürdeni, mert nem tud felkelni az ágyból.”

A nő, orvosa szerint, agyvérzést kapott, és ha a kisfia nem cselekszik ilyen gyorsan, akár le is bénulhatott volna!  Az anyuka még kórházban van, de hamarosan hazaengedik. Egy dologban azonban biztos lehet, ha a kisfia a közelében van, semmitől nem kell tartania – az életét is rábízhatja csemetéjére!

Forrás: USA Today

Exit mobile version