Drámaira sikerültek egy nő szülést megörökítő fotói

nlc | 2016. Április 12.
A harmadik gyermekét váró kismama egy profi fotóst bérelt fel, hogy megörökíttesse a szülés felejthetetlen pillanatait. A véletlennek köszönhetően a képek drámaibbra sikerültek, mint ahogy képzelte!
Drámaira sikerültek egy nő szülést megörökítő fotói

 Paula D’Amore, 30 éves kismama, mikor teherbe esett harmadik gyermekével, elhatározta, hogy a szüléshez felbérel majd egy hivatásos fotóst, hogy a gyönyörű élményt legalább olyan szép fotókon nézhesse vissza. Amivel azonban nem számolt, hogy a szülés hamarabb megindul majd, és drámai körülmények között, a kórházban parkolójában kell életet adnia gyermekének!

 A nő első szülésekor nem készültek képek, a másodiknál pedig nagyon rossz minőségűek lettek, ezért harmadik alkalommal 1000 dollárért bérelte fel Paulina Splechta profi fotóst, hogy 100-150 képet lőjön a vajúdástól kezdve végig a szülésen át.  A kismama azt mondja, a szülés testen kívüli élmény, és a képeket visszanézve elképesztő látni, mi és hogyan történt.

Paula úgy döntött, mivel már elég jól ismeri a testét és a reakcióit, a vajúdást saját otthona nyugalmában csinálja végig, hogy minél kevesebb időt kelljen kórházban töltenie. A kényelmesről azonban rohamtempóra kellett kapcsolni, mikor megindult a szülés: akárhogy siettek a kórházba, a parkolóba érve nem lehetett tovább várni, az autóban kellett megszülnie gyermekét. A fotós szerencsére időben érkezett, így lencsevégre tudta kapni az extrém szülés pillanatait, Paula pedig egy egészséges kislányt hozott a világra.

Forrás: Daily Mail

Exit mobile version