Az orvosok azt mondták, sosem láttak még ilyen ritka terhességet – a nő túlélte

nlc | 2016. Május 30.
Ez a nő mindenen átment, mielőtt édesanya lett: meddőségi vizsgálatok, méhen kívüli terhesség, sima terhesség, vetélések és végül egy hármas ikerterhesség!

 Megan Woolsey bármilyen kérdésre saját tapasztalatból tudja a választ, ami csak terhesség és szülés kapcsán felmerülhet. A nő ugyanis egyaránt átélt hagyományos és ritka eseteket is, ami a várandósságot illeti.

 Megan és férje sokáig próbálkoztak, mire a nő végre teherbe esett. Nagyon boldogok és izgatottak voltak, de a hatodik héten valami furcsaság történt: Megan rosszul lett, és az orvosi vizsgálaton kiderült, hormonálisan ugyan terhes, de a baba eltűnt! Nem mutatta egyik felvétel sem, a méh üres volt. Végül egy teljesen szokatlan helyen bukkantak rá: a nő hólyagjára tapadva. Ilyen típusú méhen kívüli terhességgel még az orvosok is egy életben ha egyszer találkoznak! 

Megan nehezen heverte ki a kudarcba fulladt terhességet, de aztán talpra állt, és ismét teherbe esett. Ezúttal azonban két vetéléssel is meg kellett birkóznia. Végül, harmadjára mégis egészséges gyermeke született.

De ez még nem minden: a viszontagságok és a siker után ugyanis Megan ismét teherbe esett – ráadásul hármas ikrekkel! Nagy volt az izgalom, de végül mindhárom baba egészségesen született.

Megan azt mondja, ő az élő példa rá, hogy az ember egyaránt lehet áldozat, de hordozhatja a tenyerén is az élet – ezért azt üzeni, senki ne adja fel a hitet és a próbálkozást!

Forrás: Woman’s Day

Exit mobile version