Baba

Az apa, aki lefekteti a hármas ikreket és a totyogót pár perc alatt

Pár perc alatt egy gyerekkel sem bírok el, hát még néggyel. Ez az apuka viszont szemmel láthatóan egyszerre képes mindenre, mint valami nindzsa, úgy cikázik a gyerekei között.

A videó az apukáról válaszul született arra a time-lapse videóra, ami nemrég futótűzként terjedt el a neten ugyanerről a családról, csak épp az anyuka szemszögéből. Ott az anyuka villámgyorsan elrendezte az esti rutint a gyerekekkel, most viszont apa visszavágott, és még anyánál is nagyobb sebességre kapcsolt. Még pár évet gyakorolnak, és akár repülni is megtanulnak, ha így folytatják.

Dan Gibson teljesítménye a videón abszolút elismerésre méltó, hiszen a kétéves Emily és a hármasikrek Levi, Olivia és Jackson nem épp a nyugalom szobrai. Sokkal inkább kis sajtkukacok, akik egy másodpercig sem maradnak egy helyben a fenekükön. Legtöbbször persze nem így zajlik a fekvéshez öltözés, hanem csapatmunkában végzik a szülők az esti rutint. A verseny azonban verseny, és ebből most apa került ki győztesen, pontosan 13 másodperccel gyorsabban öltöztette át a négy gyereket. Valószínűleg örök hálát rebeg a művelet közben a cipzáras rugdalózók feltalálójának.

Olvass még többet az ikrekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top