Egy nosztalgikus kislányszoba, amiben alig van rózsaszín

K.G. | 2016. Szeptember 30.
A kislány szobáját az anyukája alakította ilyen csodálatosan nosztalgikus hangulatúvá, a célja az volt, hogy a babaszoba úgy legyen lányosan fantáziadús, hogy közben nem megy el túl rózsaszín irányba. Szerintünk sikerült.

A kis Vivi babaszobájában az anya kedvencévé végül a pelenkázószekrény körüli bekeretezett fotók váltak. Szeretett volna egy olyan helyet a szobában, ami kifejezetten a családé, Vivi örökségéé. Vannak a képek között olyan felmenők, akiket már nem ismerhet meg, de így, hogy minden nap látja őket, és a szülők elmesélik a történetüket, tudni fogja, kiktől származik. Nagyon kedves ötlet, és gyönyörűen illik a szobába.

A babaszoba az anya szerint teljesen illeszkedik a ház többi részébe, mivel az egész otthon eklektikus, és van egy kis vintázs beütése, minden szoba különböző színű és fényárban úszik a ház. De a legtöbb figyelmet és tervezést a babaszoba kapta. Ami számára meglepetés volt, hogy milyen jól illik a fekete szín egy babaszobába, így került fekete komód és fekete-fehér szőnyeg Vivi életterébe. A kiságyat viszont sokkal modernebbre szerette volna, de olyan horrorisztikus áron talált csak, hogy végül egy olcsóbb, de ettől még gyönyörű ágy mellett döntött. Összességében csodálatos lett a végeredmény.

Nézegess még több babaszobát:

Exit mobile version