Végtelenül cuki újszülöttképek, főszerepben egy kiscicával

K.G. | 2017. Május 08.
Vannak azok a csodálatos képek, amiket a neten láthatunk pici babákról, ahogy édesen alszanak a kis kosárban. Ilyen fotókat készített a fotós, csak nem egy babáról, hanem a pici, örökbe fogadott cicájáról.

Épp múlt héten fogadtam örökbe én is egy cicát  csak az enyém teljesen fehér , ezért különösen jót derültem és olvadoztam a képeken. A fotós, Kitty Schaub és 5 éves kislánya, Amelie fogadta örökbe ezt a pici, háromhetes fekete cicát, akinek a Luna nevet adták.

A kislány természetesen oda meg vissza van új kis barátjától, és úgy tűnik, a cica is beleszeretett a gyermekbe, mert akárhová megy, követi a házban, mint egy kiskacsa. Sőt még az ágyát is a sajátjának tekinti, együtt alszanak, a kislány pedig még a kádba is megpróbálta magával vinni a cicát.

A fotós anyuka aztán gondolt egyet, összeszedte a babafotózáshoz használt kellékeit, és a kanapén doromboló cicát kezdte a kiegészítőkkel együtt fotózni. A cica pedig hagyta magát, hogy takaróba tekerjék, a fejére masnis fejpántot adjanak, úgyhogy a végeredmény maximálisan cuki és vicces lett.

Exit mobile version