80 ezer szülésből csak egy ilyen – az anyósülésen hozta világra gyermekét

nlc | 2017. Augusztus 31.
Nem elég, hogy a kicsi 11 héttel korábban érkezett, ráadásul teljesen érintetlen magzatburokkal is jött a világra.

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy az egész világot ámulatba ejtette annak a brit édesanyának a szüléstörténete, aki a napokban egy kocsiban szülte meg gyermekét. Raelin Scurry történetében azonban nemcsak az a szokatlan, hogy az anyósülésen adott életet gyermekének, hanem az is, hogy a pici 11 héttel a kiírt időpont előtt, érintetlen magzatburokkal jött a világra.

Az anyuka később elmondta, amikor először megérezte a fájdalmat azt gondolta, hogy ezek a terhesség közepén jelentkező fájások. Álmában se gondolta volna, hogy máris megindult a szülés. “Amikor már 5 percenként éreztem őket, szóltam a férjemnek, hogy üljünk autóba, és inkább nézessük meg a dolgot egy orvossal is” – mesélte Raelin.

Az anyuka az Instagramon elmondta azt is, hogy miközben a kórházba igyekeztek, a fájások egyre gyakoribbá váltak, míg végül úgy érezte, nyomnia kell. “Nagyon megrémültem, és azonnal tárcsáztam a mentők számát” – mesélte, majd hozzátette, mivel a fájdalom miatt alig bírt koncentrálni arra, amit hallott, a telefont inkább átadta párjának.

Lehúztam a nadrágomat, ekkor vettem észre, hogy a babám feje már kinn is van. Ezután egy nyomással később az egész teste az ölemben volt, méghozzá érintetlen magzatburokban.” Mivel a pici sokáig mozdulatlan volt, a szülők megijedtek, hogy talán komoly baja van, de ahogy megérintették a baba mozogni kezdett.

“7 perc múlva értünk a kórházba, itt nyitották fel a magzatburkot is, hogy a picink lélegezhessen.” Raelin elmondta, az orvosok szerint 80 ezer szülésből mindössze egyszer történik meg az, ami velük történt.

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version