5 életmentő babatermék, ami nélkül nem tudunk élni

nlc | 2017. Szeptember 18.
Összegyűjtöttünk néhány babakelléket, melyek nagyban hozzásegítenek a vidám és gondtalan gyerekneveléshez.

Egy gyerek születése mindig nagy előkészületekkel jár, a felelősség pedig nagy. A ruhától kezdve a cumisüvegen át a mellpumpáig mindent megveszel, ami kicsit is hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben menjen minden a babával. Szerintünk ezek azok a megfizethető termékek, melyek semmiképpen ne hiányozzanak a ti otthonotokból sem.

Orrszívó porszívó

Rémisztő neve van, de nagyon hasznos lehet, főleg a téli hónapokban, amikor a gyerek már alig kap levegőt a sok takonytól.

Hordozható bébiőr

Ez a kütyü teljes szabadságot ad a szülőnek a mozgásra, miközben folyamatosan kapcsolatban lehet a gyerekkel éjszaka és nappal egyaránt. A modernebb verziók már riasztanak is, ha bármi problémát észlelnének, például a baba légzésében.

Plüssállatos cumi

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor kiesik a baba szájából a cumi, de pont nem láttad, hová, pláne, ha ez az utcán történik. Ezzel a plüssfigurával összekapcsolt cumival ilyen valószínűleg nem történhet meg, plusz alvókendőnek is jó a puha tapintású állatka.

Hordozható törlőkendő

Bárhol vagy a lakáson kívül, mindig jól jöhet ez az eldobható törlőkendő. Könnyen adagolható, és ami hasznos és költséghatékony, újratölthető!

Partedli

Ezt nem is kell magyaráznunk. Kell, és kész.

Popsugar

Exit mobile version