Lekötözte és begyógyszerezte a gyerekeket a napköziotthon vezetője

nlc | 2018. Szeptember 18.
Egy nap akár 7 órán át is az autós gyereküléshez voltak szíjazva a gyerekek. Egy rejtett kamera buktatta le a szörnyűségek elkövetőjét.

Kilenc gyerek veszélyeztetése miatt letartóztatták egy texasi napköziotthon tulajdonosát. A gyanú szerint a nő bezárta a gyerekeket, az autós gyerekülésekbe kötözte őket, valamint láz- és fájdalomcsillapítót adott nekik.

A 60 éves Rebecca Anderson azután bukott le, hogy az egyik 6 hónapos gyerek édesapja egy rejtett kamerát erősített az autós ülésre.

A felvételeken látszik, ahogy a nő kirángatja a kicsit az ülésből, és valamilyen anyagot fecskendez a szájába egy injekcióval. Azt is rögzítette a kamera, ahogy az előkéjénél fogva ráncigálja a gyereket.

A rajtaütés során a rendőrök rettenetes dolgokat találtak. Több gyerek a hálószobai gardróbba volt bezárva, a nyakuk körül pedig cipőfűzőszerű zsinór volt, amelyeket le kellett róluk vágni.

A nő bevallotta, hogy korlátozni akarta a gyerekek mozgását, és egy nap akár 7 órán keresztül is a gyerekülésekben tartotta őket. Azt is elismerte, hogy paracetamoltartalmú Tylenol gyógyszert adott nekik.

Andersont őrizetbe vették, 45 ezer dolláros óvadék mellett kerülhet szabadlábra.

(Daily Mail)

Exit mobile version