nlc.hu
Baba

Székhez kötözték az eleven gyereket az óvodában

Eleven volt a kétéves kisgyerek, a székéhez kötözték az óvodában

Születésnapi ünnepséget tartottak az oviban, és mivel a kisfiú nem ült nyugodtan a helyén, a jelen lévő két óvodai dolgozó egy törölközővel kötözte a székéhez.
Székhez kötözött gyerek

A nyilvánosságra került videóból jól látszik, hogy az amerikai Germantownban található oviban a gyerekek körülállják és körülülik az asztalt az ünnepléskor, ám az egyik gyerek, a kétéves Sean láthatóan nem önszántából ül a székén: jól láthatóan egy törölköző segítségével kötözték oda. Az esetről készült videó eljutott a kisfiú családjához, akik egyrészt értesítették a rendőrséget, másrészt Sean nagymamája eljuttatta a felvételt a sajtónak – számolt be róla a Fox News.

Nem viselkedett másképp, mint egy átlagos két és fél éves gyerek viselkedne egy hasonló helyzetben

– mondja a nagymama. A Montgomery rendőrség a helyszínre sietett és megvizsgálta az ügyet, és arra jutottak, hogy az óvoda két dolgozója rossz döntést hozott ugyan, de nem tartják bűntettnek mindazt, ami történt – a gyereken nem találták sérülés nyomait –, ezért nem is vizsgálódnak tovább. A Kids Villa Learning Center igazgatója megdöbbent azon, amit a két dolgozója művel, és azonnal felfüggesztette mindkettejük munkaviszonyát. Ruby Campbell, Sean nagymamája a felfüggesztés ellenére nem bízik már az intézményben, ezért új óvodát keres az unokájának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top