Mindent megtesz az anyaságért Vajna Tímea

F. B. | 2024. Július 29.
Az üzletasszony szívszorító posztban árulta el, hogy mennyi mindent meg nem tesz azért, hogy édesanya lehessen.

Vajna Tímeától már megszokhattuk, hogy mindig kendőzetlen őszinteséggel beszél életéről a közösségi oldalán, ez alól pedig az a küzdelméről való beszámolás sem kivétel, hogy nagyon szeretne anya lenni. Az üzletasszony már számos alkalommal posztolt arról, hogy mit meg nem tesz azért, hogy édesanya lehessen és legújabb 24 órán át elérhető Instagram-posztjában is újfent erről az útjáról vallott. 

Fotó: Birton Szabolcs

A nemrégiben újraházasodott 41 éves hírességnek ugyanis minden vágya, hogy egyszer édesanya legyen és bár több alkalommal is nagyon közel állt ehhez, sajnos a gyermekáldás még mindig várat magára az életében. Ám a megannyi sikertelen lombik és vetélés ellenére is erősödött az anyává válás iránti vágya, amit az is bizonyít, hogy Magyarországon részt vett egy speciális talpkezelésen, amely sokak szerint elősegíti a teherbeesést, emellett számos IVF-kezelésen is átesett már.

A magyar modell legújabb posztjában pedig egy fecskendővel látható, amelyhez az alábbi gondolatokat írta: 

Mindent a babáért

Következő posztjában pedig az IVF-kezelés nehézségeiről is beszélt. A bejegyzésében egy fekete, testre simuló ruhában látható, felfújódott pocakkal. 

„Instagram vs valóság (oldalról)… sajnos, nem várok babát, csak a hormonoktól így felfújódok… a fájdalomról nem is beszélve” – írta a fotókhoz Palácsik-Ráthonyi Tímea. 

Via

Exit mobile version