nlc.hu
Sztárok

Így küzd a gyermekáldásért Vajna Tímea

Vajna Tímea őszintén vallott a gyermekáldásért folyó küzdelméről: „Minden fiatal lánynak üzenem, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit”

A teherbeesésért folytatott küzdelmeiről vallott Palácsik-Ráthonyi Timi.

Andy Vajna özvegye, aki tavalyi évben újra férjhez ment, az elmúlt két évben négy babát veszített el. Fájdalmáról – a teherbeesés nehézségeiről és a hormonkezelések megpróbáltatásairól – most kíméletlen őszinteséggel vallott a közösségi oldalán.

Vajna Tímea

Vajna Tímea (Fotó: Birton Szabolcs)

Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés

 

nyilatkozta Timi, aki bár 35 évesen döntött a petesejtjei lefagyasztása mellett, sajnos eddig nem hozott számára eredményt, ugyanis sok petesejt nem éli túl ezt a folyamatot.

„A sok hormonkezelés után meg csak a fájdalom marad, főleg lelki, meg ciszták, vetélés, hormonzavar”folytatta a megélt kínokat, majd azt tanácsolta a nőknek, hogy ha tehetik, akkor inkább fiatalon vállaljanak gyermeket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top