nlc.hu
Sztárok

Ő Vajna Tímea új férje

Vajna Tímea új férjének a családja birtokolja a Real üzletláncot

Máris nevet változtatott Andy Vajna özvegye.

Mint arról beszámoltunk, újra férjhez ment Vajna Tímea. Egy magyar milliárdos üzletember, Ráthonyi Zoltán a választottja, aki egy befolyásos magyar élelmiszeripari vállalkozó. Az is kiderült, melyik milliárdos családnak a tagja.

Vajna Tmea

Ismét férjhez ment Vajna Tímea – Fotó: Fotócentrál 

A 24.hu információi szerint Ráthonyi Zoltán a milliárdos vagyonú, debreceni Ráthonyi család sarja. A família az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi lánc, a Reál kapcsán ismert. Cégük, az Alaszka Kereskedelmi Kft., amely a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszerek és vegyi áruk kis- és nagykereskedelmére specializálódott.

Ráthonyi Zoltán a BLTN Expansion Kft. tulajdonosa is, ráadásul feleségével a viszonya üzleti színezetet is kapott korábban, amikor a fiatalember családjának Alaszka 2000 Kft. nevű cége 2020-ban beszállt a Kempinski hotel oldalában működő, Vajna-féle Nobu luxusétterembe. Vajna Tímea amúgy időközben már nevet is változtatott: a közösségi oldalán már Tímea Palácsik-Ráthonyi néven szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top