nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Vajna Tímea és Ráthonyi Zoltán

Férjhez ment Vajna Tímea

Egy szűk körű tengerparti esküvőn házasodott össze Vajna Tímea és Ráthonyi Zoltán.

Összeházasodott Vajna Tímea és Ráthonyi Zoltán, legalábbis erről tanúskodik az üzletasszony Instagram-posztja, amelyben esküvői ruhában látható párjával a Los Angeles-i tengerparton, a képhez pedig azt írta: „Mr. és Mrs R.” A bejegyzésben Vajna Tímea elárulta, hogy a nagy esküvő a kaliforniai Montecitóban lesz, és azzal kapcsolatos érzéseiről is írt, hogy korábban négy babáját is elvesztette.

Vajna Tímea

Vajna Tímea (Fotó: Birton Szabolcs)

„2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan ( a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább…de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – írta a bejegyzésben.

(Kiemelt kép: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top