nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea vallomása

Vajna Tímea az elmúlt két évben négy babáját elvesztette

Nagyon vágyik már arra, hogy édesanya lehessen.

Vajna Tímea februárban elmondta, hogy 2022 karácsonya után elveszítette 7,5 hetes kisbabáját. A hírességről köztudott, hogy szeretne családot alapítani, ám eddig nem járt sikerrel. Az özvegy most az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy háromnapos vízböjtkúrán van túl, mely során az energiát folyadékba csepegtetett elektrolit ásványokkal igyekezett pótolni. Kiderült az is, hogy a hormonkezelések mellékhatásaként összesen 13 kilót hízott az elmúlt két évben.

„A célom spirituális, lelki és testi megtisztulás volt. Hiszen az elmúlt két évben annyi, de annyi IVF-kezelést és hormonterápiát kaptam és szúrtam magamba, hogy azt már a szervezetem nem tudta tovább tolerálni, és mindenképp szerettem volna csinálni egy hatalmas, nagyon drasztikus tisztítást” – részletezte Vajna, aki már öt kilót fogyott.

vajna tímea

Vajna Tímea (Fotó: Smagpictures)

„Még mindig nem annyira kockás a hasam, de négy baba elveszítése után ez elfogadható” – mesélte a követőinek az üzletasszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top