nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea otthona

Így néz ki belülről Vajna Tímea budai luxusháza, melyet gőzerővel árul – Videó

A ház Budapest második kerületében található.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Sebestyén Balázs után Vajna Tímea is eladja az otthonát. Az üzletasszony korábban leszögezte: nem itt laktak néhai férjével, Andy Vajnával, és mindössze háromszor aludt itt 10 napot. Mivel Amerikában tölti az év nagy részét, nem akarja tovább fenntartani, így megválik az ingatlantól. A villa 1 milliárd 300 millió forintért cserélne gazdát. A telekterület 1262 négyzetméter, a kilátás panorámás, 7 szobával és 4 hálószobával rendelkezik, emellett 3 fürdőszoba található benne. A TikTokon egy videó is kering róla, íme:

A felvételen jól látszik, hogy a háznak hatalmas kertje van, és körpanorámás üvegerkély veszi körül. Az egyik fürdőszobát fehér márvánnyal díszítették. A házhoz tartozik egy különálló hatalmas gardróbszoba, amerikai konyhás étkezővel és nappalival. Az építményt évekkel ezelőtt 850 millió forintért sikerült megkaparintani, miután a nevet változtató özvegy megvált elhunyt férjével közös otthonuktól. Tímea május elején kilenc év után meg is kapta az amerikai állampolgárságot.

De mennyire gazdag is Tímea?

2019-től, Andy Vajna halála után már Vajna Tímea is szerepelt a Forbes 50 leggazdagabb magyar listáján, összesen kétszer került fel: 2019-ben 37, 2020-ban pedig 38,6 milliárd forintos becsült vagyon állt a neve mellett.

Vajna Tímea

Vajna Tímea (Fotó: Birton Szabolcs)

Küzd az anyaságért

Szinte megszámlálni sem lehet, hányféle kezelésen, beavatkozáson esett át már annak érdekében, hogy édesanyává váljon, de mindeddig sikertelenül. Nyáron még arról cikkeztek a lapok, hogy ötödször fut neki a petesejt-beültetésnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top