nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs a házuk eladásáról

Kiderült, miért árulja Sebestyén Balázs a házukat

2008-ban még Az év háza díjat is elnyerte a mesés ingatlan.

Mint arról beszámoltunk, árulja az álomotthonát Sebestyén Balázs. A rádiós, műsorvezető közel 300 millióért hirdette meg a családi házukat, a négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés luxusingatlant. Sebestyén Balázsék 14 év után válnak meg a Pest megyei településen lévő házuktól, ahová akkor költöztek, amikor a házaspár nagyobbik fia, Benett született. A Blikknek most elárulta az okokat a műsorvezető, hogy miért döntöttek úgy, hogy búcsút mondanak az álomotthonuknak.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs mindent tisztázott a házeladással kapcsolatban – Fotó: Sajtóklub

Belevágtunk egy építkezésbe, amit most fejezünk be, kész vagyunk. Közelebb költözünk a gyerekek iskolájához, mert másfél órát utaztak reggelente. Nagyon szeretjük ezt az iskolát és szerettük volna, hogy közelebb legyenek hozzá” – indokolta a bulvárlapnak Sebestyén Balázs.

Egyébként most Zámbó Jimmy ráckevei víkendháza is új tulajdonosra vár, a Zámbó család ugyanis 50 millió forintért árulja. A Király gyakran időzött és alkotott ott, rengeteg dal született a nyaralójában, amely 3 nagy és 2 kis szobával rendelkezik. Lagzi Lajcsi 4,9 milliárdos mocsai kastélya azonban már gazdára találhatott, mivel már nincs a hirdetések között. A jelenleg börtönbüntetését töltő trombitaművész még 1992-ben vásárolta a luxuskúriát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top