nlc.hu
Otthon

Már nem hirdetik Lagzi Lajcsi mocsai kastélyát

Gazdára találhatott Lagzi Lajcsi mocsai kastélya, 4,9 milliárd forintért kínálták

Már nincs a hirdetések között a börtönbüntetését töltő zenész luxusingatlanja.

Ötből három luxusingatlan is eltűnt az eladósorból az elmúlt fél évben – számolt be a Világgazdaság. Az áprilisban még 6 milliárd forinttal listavezető Tildy palota, Lagzi Lajcsi 4,9 milliárdos mocsai kastélya és a 3,7 milliárdért kínált acsai kastély hirdetését is levették már.

Lagzi Lajcsi

Vevőre vagy bérlőre találhatott Lagzi Lajcsi kastélya – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mint a lap megjegyzi, ennek nyomán újra kellett írni az eladó luxusingatlanok toplistáját. Az ingatlan.com összeállítása szerint jelenleg a legdrágább eladó luxusingatlan egy orbánhegyi luxusvilla. Ennek vevője 11 millió euórért, átszámítva mintegy 4,23 milliárd forintért juthat hozzá az ezer négyzetméteres telken álló 700 négyzetméteres, több mint 30 helyiségből, összesen 11 szobából álló, vendéglakást is magában foglaló ingatlanhoz.

A második legdrágább luxus-lakóingatlan egy 3,9 milliárd forintért kínált 5. kerületi négyemeletes, több mint kétezer négyzetméter összterületű műemlék épület.

A toplista 3. helyén pedig 3,3 milliárd forintért vár vevőre a természetvédelmi terület mellé épült, nyolcszobás Szépvölgyi úti villa, amelynek lakóit okostechnológia és megújuló energia várja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top