nlc.hu
Sztárok

Eladó Sebestyén Balázs álomotthona

Közel háromszázmillióért árulja álomotthonát Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs és felesége, Viki 11 év után válik meg luxusotthonától.

Sebestyén Balázs tizennégy évvel ezelőtt, akkori áron százmillió forintért vette meg a négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés luxusházat, akkoriban, amikor a nagyobbik fia, Benett született.

„Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már életemben, egészen idáig gyűjtögettem. Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is” – mondta el korábban a Blikknek Balázs.

A műsorvezető nem nyilatkozott a lapnak, így ezúttal nem erősítette meg annak értesüléseit.

Sebestyén Balázs háza eladó

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

„Érdeklődtem a házról, és megtudtam, hogy nem csalnak a fotók, az épület valóban minden igényt kielégít. A ház ráadásul egyedi tervezésű, szakmai berkekben is elismert, 2008-ban elnyerte Az év háza-díjat. Bőven van benne hely, az alsó szinten még wellness-szoba és szauna is található, az összes helyiség tágas és élhető. A környék sem hagy kívánnivalót maga után, a ház csendes, családi házas övezetben fekszik, egy félreeső, biztonságos, pici utcában, ahol alig van forgalom” – mondta a Blikknek egy olvasó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top