nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea névváltoztatása

Vajna Tímea megváltoztatta a nevét, újra Palácsik Tímeaként szerepel

Az Instagram-fiókján tűnt fel.

Vajna Tímea Instagram-fiókjáról részben eltűnt a Vajna név, már csak leánykori nevén, Palácsik Tímeaként szerepel a közösségi oldalon – írja a naphíre.hu. Arról, hogy miért döntött így, nem kommunikált. Vajna özvegye a napokban ünnepelte a 41. születésnapját.

vajna tímea

Vajna Tímea gyászol (Fotó: Smagpictures)

Természetesen rögtön beindultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy mi állhat a változtatás hátterében. Az egyik kommentelő például megjegyezte, hogy Tímea köztudottan nagyon szeretne gyermeket, és ha sikerül neki, akkor a saját, leánykori nevére szeretné venni. Az üzletasszony júliusban újabb petesejtleszívásra készült, méghozzá az ötödikre. Tavaly decemberben 7,5 hetes terhesen elveszítette a magzatát, ami nagyon megviselte. 

„Jobb lenne másképp »összehozni« a gyereket, ezért biztatok mindenkit, hogy nem szabad negyvenéves korig várni. De tudom, nehéz sok szempont miatt…” – fogalmazott korábban az Amerikában élő híresség. A néhai filmproducer, Andy Vajna egyébként augusztus elsején lett volna 79 éves, özvegye pedig nem feledkezett meg megemlékezni egykori férjéről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top