nlc.hu
Életmód

Így árulja budai luxusházát Vajna Tímea

„Kb. háromszor aludtam benne 10 napot” – így árulja budai luxusházát Vajna Tímea

Sebestyén Balázs után Vajna Tímea is eladja azt a budai luxusingatlant, amit 3 éve vett, de csak 30 napot használta.

Nyilvános Insta-story bejegyzésben tudatta Vajna Tímea, hogy eladja azt a luxusingatlant, amit 2020-ban vásárolt. A félreértések elkerülésének érdekében, a képek mellé egy rövid szöveget is. „Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a (jövőbeli családomnak) vettem ezt a gyönyörű modern házat 2020-ban, a II. kerületben. De mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Kb. háromszor aludtam benne 10 napot, szóval teljesen új!” – írta a képekhez Tímea, aki az elmúlt napokban az Instagramon újra a leánykori vezetéknevét, vagyis a Palácsikot kezdte használni.

Az nem derült ki – az házat értékesítő ingatlaniroda oldalán sem találtuk –, hogy mennyit kell fizetnie a vevőnek, ha meg szeretné venni az impozáns ingatlant, azonban azt tudjuk, hogy három évvel ezelőtt 850 millióért vette azt Andy Vajna özvegye. Akkor egy ingatlanszakértő  is megszólalt, aki szerint Palácsik nem csinált jó üzletet, mert ez az összeg túlmutat az ingatlan értékén. Új otthonába egyébként abból a Szerémi úti villából költözött át, amit még férje bérelt Gattyán Györgytől.

Mi volt a tulajdonilapon?

Miután 2020-ban a házvásárlást leközölte a Blikk, a nő az Instagramon reagált a hírekre. „A ma megjelent cikkekkel kapcsolatban: A ház céges tulajdon, én bérlő vagyok (ha itthon vagyok) és bérleti díjat fizetek.”  Ezt követően kérte ki a napilap a tulajdoni lapot, amiből kiderült, hogy melyik cégtől bérli a villát Vajna Tímea, és kiderült: a ház tulajdonosa az Andy Vajna által alapított AV Investments Befektetési Kft., amelynek egyik ügyvezetője maga az üzletasszony.

Ember legyen a talpán, aki ezt még tudja követni, de valamiért úgy tűnik, nagy ingatlaneladásba kezdtek a magyar hírességek.

Sebestyén Balázs, Andy Vajna és Vajna Tímea

Sebestyén Balázs, Andy Vajna és Vajna Tímea 2014-ben (Fotó: FotoCentral)

Néhány napja írtuk meg, hogy Sebestyén Balázs is megválna 360 négyzetméteres, medencés luxusházától. A műsorvezető és családja 14 év után költözik el a Pest megyei településen lévő házből. Balázs és felesége még akkor költözött ide, amikor a nagyobbik fiuk, Benett született. „Belevágtunk egy építkezésbe, amit most fejezünk be, kész vagyunk. Közelebb költözünk a gyerekek iskolájához, mert másfél órát utaztak reggelente. Nagyon szeretjük ezt az iskolát és szerettük volna, hogy közelebb legyenek hozzá” – indokolta a Blikknek az eladást a Nyerő Páros műsorvezetője. Az ingatlant egyébként  közel 300 millióért árulják. 

A két luxusingatlanon kívül árulják Zámbó Jimmy ráckevei víkendházát is, ez 50 milliót kóstál. 

Zámbó Jimmy a ráckevei nyaralójánál

Zámbó Jimmy a ráckevei nyaralójánál (Fotó: FotoCentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top