Karácsonyi hagyományt hágnak át a Middleton lányok

nlc | 2011. December 06.
Amióta Kate Middleton beházasodott az angol királyi családba, sorra dőlnek meg az idejétmúlt hagyományok. A karácsony is más lesz, mint korábban.
Elfogadta a meghívást
Elfogadta a meghívást

Az angol királyi család karácsonyi vakációján, melyet hagyományosan a királynő kelet-angliai birtokán, Sandringhamben töltenek, eddig csak és kizárólag a família született tagjai, valamint házastársaik vehettek részt. Idén azonban Katalin hercegnő húgát, Pippát is meghívták, hogy velük ünnepeljen.

Mivel ez lesz az első év, hogy Kate a szüleitől és a testvérétől távol tölti a karácsonyt, ezért azt kérte, hogy karácsony másnapján, december 26-án hadd láthassa vendégül a húgát Sandringhamben. Vilmos herceg is azt szeretné, ha felesége minél otthonosabban érezné magát a számára még szokatlan királyi karácsonyon, így támogatta a kérést, melynek végül a királynő is engedett. Még szép, hiszen ahogy megírtuk, szegény Kate-nek egész nap öltözködnie kell.

A brit lapok értesülései szerint Pippa örömmel elfogadta a meghívást, annál is inkább, mivel rögtön az ünnepek után nem is tudna találkozni nővérével, hiszen az Egyesült Államokba utazik, hogy véglegesítse az első könyve kiadásával kapcsolatos részleteket.

Exit mobile version