Felesége elvesztésébe halt bele az idős férj

nlc | 2012. Január 27.
Szeretett felesége halála után egy nappal állt meg az egyébként teljesen egészséges, idős bácsi szíve.
Az idős pár házassági évfordulóján
Az idős pár házassági évfordulóján
Fotó: dailymail.co.uk

Az idős basildoni házaspár, Sam és Carrie Handelaar szinte egész életüket együtt töltötték, és ez haláluk után sem lesz másként: közvetlenül egymás mellé helyezik őket közös temetésükön, mivel egy nap különbséggel szinte egyszerre távoztak el örökre. A 85 éves Sam, aki korábban hetente többször is bejárt a kórházba beteg feleségéhez, tulajdonképpen belehalt párja elveszítésébe, 24 órával az asszony halála után.

Az idős férj, aki 17 évesen a normandiai partraszállásban is részt vett, családja szerint teljesen egészséges volt, de felesége, Carrie halála után váratlanul ment el. „Imádták egymást – emlékezett vissza nemrég John Handelaar, a legidősebb fiuk. – Az apám egészen fit volt és egészséges, amikor anyánk elment, aztán hirtelen megállt a szíve.”

Az élete végéig boldogságban élő pár néhány hete ünnepelte 60. házassági évfordulóját. Három fiuk van. „Szerették a sportokat, anyám még rendszeresen fogadott is lóversenyeken. Apám pedig élvezte, ahogy az unokái fociznak, imádták mind a nyolc unokájukat” – nyilatkozta a legidősebb fiú.

Exit mobile version