Családi vakációt reklámoztak az eltűnt Maddie fotójával

nlc | 2012. Május 09.
Egyelőre nem lehet tudni, hogy hibáról vagy durva tréfáról van-e szó. Mindenesetre megdöbbentő.

A 2007-ben, egy portugáliai családi nyaralásról eltűnt kislány, Maddie McCann fotóját használta egy brit utazási iroda az országba szervezett útjainak reklámozására. Ami azért több, mint bizarr.

 

Az utazási iroda weboldala a fotóval, amely utoljára készült Maddie-ről

Forrás: The Sun 

 

„Kate és Gerry elborzadtak, amikor kiderült. Ez rendkívüli módon bántó – nyilatkozta a The Sunnak a McCann család szóvivője. – Ez az utolsó fotó, ami a kislányról az eltűnése előtt készült a 2007-es nyaraláson, és az, hogy valaki ezt használta fel, hogy portugáliai üdüléseket népszerűsítsen, egész egyszerűen megdöbbentő. Nincs rá mentség.”

A weboldalt üzemeltető cég a bejelentést követően azonnal eltávolította az internetről a szóban forgó hirdetést, az utazási iroda képviselői azonban azóta is elérhetetlenek, még az oldal üzemeltetőjének sem sikerült kapcsolatba lépnie velük. Így egyelőre nem tudni, hogy a hirdetés szerkesztője hibázott, amikor nem ismerte fel a képen látható Maddie-t, vagy készakarva tették közzé a kislányt ábrázoló fotót a reklámban, mert tudják, hogy mindenkinek Portugália ugrik be a róla.

Exit mobile version