Férfiak vallanak: “Az online randizás szívás”

K.G. | 2016. Március 13.
Az online randizás sok embernek inkább küszködés, mint öröm. Eddig a női oldalt ismertük leginkább, de most 15 férfi elárulta, hogy számukra miért rémálom a randioldalak használata.

A Whisperen névtelenül a világba lehet kiáltani minden titkunkat, itt nyilatkoztak azok a férfiak is, akik úgy gondolják, egyszerűen nem jöhetnek ki nyertesen a randioldalak világából. Aki csak egyéjszakás partnert keres, azt lepattintják, aki pedig komoly párkapcsolatot, az egyéjszakás jelölteket talál. Akik kapcsolatban vannak, arra vágynak, hogy bárcsak a Tinderen garázdálkodhatnának, az egyedülálló pasik pedig rosszul vannak a borzalmas tinderes randiktól.

Közben a nők ugyanerre panaszkodnak, csak valahogy a férfiaktól mindenki elvárja, hogy csendben, férfiasan viseljék a randizós szenvedéseket, pedig ha beszélnek róla, az nekik is segít, hogy tisztázzák magukban, hogy tulajdonképpen mire is vágynak pontosan. Ezért jó, hogy legalább itt, a Whisperen kipanaszkodták magukat.

“Utálom, hogy mivé vált a randevúzás. Férfi vagyok, és nem a bugyidba akarok bejutni, hanem a fejedben szeretnék maradni.”

“Köszönettel tartozom minden randioldalnak, ahol az elmúlt egy évben jelen voltam. Ráébresztettek, hogy örökre egyedül maradok.”

“Félek elmenni a randikra, mert azt várják a férfiaktól, hogy irányítsanak. Félek, hogy valamit elszúrok és csalódást okozok.”

“Férfi vagyok, és nem randiztam több mint egy éve. Ettől teljesen megsemmisült az önbizalmam.”

“Egy csődnek érzem magam, amiért nem voltam képes egyszer sem a második randiig eljutni azokkal a nőkkel, akik tetszettek.”

“Az online randioldalak brutálisak. Soha senki nem válaszol már az első üzenetemre sem.”

“Férfiként úgy érzem, hogy már nem közeledhetek egy nőhöz a hagyományos módon. Nem léphetek oda hozzá az utcán és kérhetem el a számát, vagy hívhatom el randira, mert megijed tőlem. Mégis hogyan kellene ismerkednem?”

“Rosszul vagyok tőle, hogy még úgy sem sikerül egy randit összehoznom, hogy három randioldalt használok egyszerre. Pedig jó ember vagyok, jó munkával.”

“Fogalmam sincs, hogyan randizzak, mit keressek vagy egyáltalán, hogyan közeledjek egy nőhöz.”

“Olyan sokáig voltam párkapcsolatban, hogy már nem tudom, hogyan kell randizni. Folyamatosan szoktatom hozzá magam.”

“Olyan férfi vagyok, aki meg akarja ismerni a nőt, randizni párszor, mielőtt az ágyban kötnénk ki. De mindenki rögtön szexelni akar mostanában. Utálom ezt a társadalmat.”

“Befelé forduló, introvertált alkat vagyok… Ez szinte lehetetlenné teszi a randizást.”

“Férfiként arra jutottam, hogy az online randizás teljesen időpazarlás.”

“A randizás kész káosz. Miért nem találok olyan lányt, 1. aki nem foglalt, 2. nem a legjobb barátom tetszik neki… Férfinak lenni szívás.”

“Bárcsak könnyebb lenne a randizás! Találkozni, megismerkedni, randizni a lányokkal egymás után, csak azért, hogy utána lepattintsanak folyamatosan, nagyon lehangoló dolog. Annyira szeretném, ha VALAKI igent mondana végre.”

AskMen

Olvass még többet az online randizásról:

Exit mobile version